Lewis Langley & Partners rekryterar ny advokat/erfaren biträdande jurist

Lewis Langley & Partners rekryterar ny advokat/erfaren biträdande jurist

Om oss och vad vi söker


Är du advokat eller en mer erfaren biträdande jurist och inriktad på migrationsrätt, familjerätt eller annan humanjuridik? Brinner du för brottmål och vill utvecklas mer inom området? Vill du samtidigt vara en del av en större väletablerad humanjuridisk advokatbyrå, är vi kanske arbetsplatsen för dig.


Lewis Langley & Partners är en brottmålsbyrå som också arbetar med bl.a. migrationsrätt, familjerätt, socialrätt och arbetsrätt. Vi söker nu dig som är advokat alternativt mer erfaren biträdande jurist, som vill utvecklas inom yrket. Som anställd hos oss kommer du att ansvara för egna ärenden och även biträda mer seniora kollegor i deras ärenden vid behov. Det är därför viktigt att du, förutom att du är en skicklig jurist, kan arbeta mer självständigt i våra ärendetyper och att du har processvana, varför tidigare erfarenhet från humanjuridisk verksamhet är ett krav.


Vi fäster mycket stor vikt vid din personliga lämplighet, ditt engagemang och din drivkraft att utvecklas vidare i yrket. Är du målmedveten, ambitiös och kan leverera med hög kvalité och samtidigt trivs med att arbeta i ett högt tempo är du troligen den vi söker.

Om ansökningsförfarandet


Din ansökan, innehållande ett personligt brev, CV, betyg från juristprogrammet och andra intyg eller handlingar du önskar åberopa, skickar du till advokat Anna Dahlbom Langley, anna.dahlbom@lewislaw.se. Skriv ”Ansökan advokat/biträdande jurist” i ämnesraden.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och senast 21 november då intervjuer sker löpande. Fullständig konfidentialitet utlovas till dess att ett avtal har ingåtts.