Migration

Migration

Asyl

Hur kan vi hjälpa dig?

Den som flyr sitt hemland på grund av förföljelse, våld eller konflikter kan söka asyl på en av Migrationsverkets ansökningsenheter. Som asylsökande har du rätt till ett offentligt biträde, en advokat eller jurist som hjälper dig genom hela asylprocessen. Du får själv önska vem du vill ska företräda dig, annars väljer Migrationsverket ett offentligt biträde åt dig.

Vi på LL&P är specialister på asylärenden. Hos oss arbetar advokater och jurister som har stor erfarenhet av att arbeta med asylsökande från hela världen. Begär ett offentligt biträde från LL&P.

Har du frågor om att söka asyl? Kontakta oss.

Arbetstillstånd

Hur kan vi hjälpa dig?

Det ställs höga krav på den som vill ansöka om tillstånd att arbeta i Sverige. För både arbetsgivare och arbetstagare är det därför viktigt med en effektiv och genomtänkt arbetstillståndsprocess. Vi på LL&P är experter på arbetstillstånd och vi erbjuder juridiska lösningar för enskilda arbetstagare såväl som för större arbetsgivare. Vår expertis sträcker sig över många typer av tillstånd och ärenden, inklusive ICT-tillstånd, EU-blåkort, ställning som varaktigt bosatt, uppehållsrätt, uppehållstillstånd för egenföretagare, arbetstillstånd, arbetstillstånd efter avslag på asylansökan (s.k. spårbyte) och andra former av tillstånd för skilda yrken.

Vi på LL&P är dessutom certifierade av Migrationsverket, vilket innebär att vi under vissa förutsättningar kan få en betydligt snabbare handläggning i arbetstillståndsärenden.

Har du frågor om arbetstillstånd? Kontakta oss.

Vistelsetillstånd

Hur kan vi hjälpa dig?

Det finns flera olika sorters tillstånd att ansöka om för att besöka eller bosätta sig i Sverige. Du kanske ska ansöka om tillstånd för att flytta ihop med din partner, för att studera eller för att besöka anhöriga under en längre period? Vi på LL&P är specialister på alla sorters tillståndsfrågor, inklusive familjeanknytning, uppehållsrätt, visum och medborgarskap.

Kontakta oss för att diskutera ditt ärende.

Hur kan vi hjälpa dig?

Artiklar

No items found.

Hur kan vi hjälpa dig?

Artiklar

No items found.

Hur kan vi hjälpa dig?

Artiklar

No items found.

Kontakta oss

Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort
Oops! Something went wrong while submitting the form.